http://dafuse.snimka.bg/automobiles/...4.26506252.big от този линк нищо не разбирам ако може някои да преведе и уточни но така или иначе тази кола за мен вече е история тъй че няма значение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кожен салон
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от ванката Покажи съобщениеhttp://dafuse.snimka.bg/automobiles/...4.26506252.big от този линк нищо не разбирам ако може някои да преведе и уточни но така или иначе тази кола за мен вече е история тъй че няма значение
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеТози линк ти е екрана от Епер за твоята кола по VIN кода. Пише каква е материята и цвета на салона.
Тъмно сив плат.Това дава като материя и цвят на интериора.
Comment
-
Малко късно но и аз да кажа нещо. Купих си кожен салон от една италианска морга колата от която взех салона е на магистрална полиция (policia stradale) 155 2.5 v6 за 75 евро. Салона ми е синя кожа няма имблема и не фигорира никаде от дадените модели в оригиналните книги на модела.След далго питане и търсене на кожа таикато едната седалка впоследствие и другата се скъсаха останових че салона е поръчан от италианската полиция и намирането на този цвят кожа е немислим.
---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
Не бързаите да си копувате салон от кожа ако не сте сигорни че ако се скъса ще намерите кожа за него. Хубавото на салона е че колата винаги е чиста зимата умираш от студ лятото се потиш като прасеAlfa Romeo 155 1.8 8v My 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от vj_kenetik Покажи съобщениеМалко късно но и аз да кажа нещо. Купих си кожен салон от една италианска морга колата от която взех салона е на магистрална полиция (policia stradale) 155 2.5 v6 за 75 евро. Салона ми е синя кожа няма имблема и не фигорира никаде от дадените модели в оригиналните книги на модела.След далго питане и търсене на кожа таикато едната седалка впоследствие и другата се скъсаха останових че салона е поръчан от италианската полиция и намирането на този цвят кожа е немислим.
---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
Не бързаите да си копувате салон от кожа ако не сте сигорни че ако се скъса ще намерите кожа за него. Хубавото на салона е че колата винаги е чиста зимата умираш от студ лятото се потиш като прасе155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment