Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожен салон

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://dafuse.snimka.bg/automobiles/...4.26506252.big от този линк нищо не разбирам ако може някои да преведе и уточни но така или иначе тази кола за мен вече е история тъй че няма значение
    Alfa 155 2,5TD

Comment

Първоначално публикувано от ванката Покажи съобщение
      http://dafuse.snimka.bg/automobiles/...4.26506252.big от този линк нищо не разбирам ако може някои да преведе и уточни но така или иначе тази кола за мен вече е история тъй че няма значение
      Този линк ти е екрана от Епер за твоята кола по VIN кода. Пише каква е материята и цвета на салона.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        Този линк ти е екрана от Епер за твоята кола по VIN кода. Пише каква е материята и цвета на салона.

Тъмно сив плат.Това дава като материя и цвят на интериора.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Малко късно но и аз да кажа нещо. Купих си кожен салон от една италианска морга колата от която взех салона е на магистрална полиция (policia stradale) 155 2.5 v6 за 75 евро. Салона ми е синя кожа няма имблема и не фигорира никаде от дадените модели в оригиналните книги на модела.След далго питане и търсене на кожа таикато едната седалка впоследствие и другата се скъсаха останових че салона е поръчан от италианската полиция и намирането на този цвят кожа е немислим.

---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

Не бързаите да си копувате салон от кожа ако не сте сигорни че ако се скъса ще намерите кожа за него. Хубавото на салона е че колата винаги е чиста зимата умираш от студ лятото се потиш като прасе
          Alfa Romeo 155 1.8 8v My 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от vj_kenetik Покажи съобщение
            Малко късно но и аз да кажа нещо. Купих си кожен салон от една италианска морга колата от която взех салона е на магистрална полиция (policia stradale) 155 2.5 v6 за 75 евро. Салона ми е синя кожа няма имблема и не фигорира никаде от дадените модели в оригиналните книги на модела.След далго питане и търсене на кожа таикато едната седалка впоследствие и другата се скъсаха останових че салона е поръчан от италианската полиция и намирането на този цвят кожа е немислим.

---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

Не бързаите да си копувате салон от кожа ако не сте сигорни че ако се скъса ще намерите кожа за него. Хубавото на салона е че колата винаги е чиста зимата умираш от студ лятото се потиш като прасе
            Така е колега Италия не е Германия и тука има много малки частни фирмички ,които предлагат услугата За кожен салон на цена далеч по приемлива от орегиналния.Изработката е едно към едно с орегинала а качеството на материалите избираш ти.Само в един град или окръг учереждение като полицията което има 1000 коли ако икономиса 1000 евро от кола на 1000 коли са 1 000 000 евро,прави си ти сметката за цяла Италия колко пари са.Аз точно това имах предвид като казах на колегата че салона е шит и не е орегинален ,ма той криво ме разбра.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

салона е продаден
              Alfa 155 2,5TD

Comment

Working...
              X